Om Port Suites

STAY GOOD

Port Suites – Stay Good

Hjemlige omgivelser og hyggelig atmosfære, en  oplevelse deluxe på kanten af Lillebælt. Det lille ekstra er der tænkt på, når du checker ind i Port Suites. Vi har sørget for lækkerierne. Vi giver dig en dejlig gennemført oplevelse. Vi har tænkt på det hele, så du skal bare nyde og være tilstede lige her og nu.

 

Port Suites “det lille ekstra”

Betina er direktør for Port Suites, og med mere end 20 års erfaring fra rejsebranchen, har hun oplevet et utal af hoteller, og drømmen om at drive eget hotel, hvor hun har taget det bedste fra alle verdener, har altid været en drøm. Betina fortæller: I Port Suites vil jeg gerne lave story telling i interiøret; det lille smedje værksted, Erbs studio, med de unikke designs – integrations projektet She Works som er blevet til en skøn design virksomhed, med fokus på rest materialer, og smukke kunstværker af forskellige kunstnere. Alle kan de noget særligt og helt unik, ligesom Port Suites. Og vi tager skridtet videre og tilbyder vores gæster at købe meget af vores interiør, for hvorfor ikke tage noget af alt det skønne med hjem ?

Vi tilbyder hotel service udover det sædvanlige, vinkøleskabet er fyldt, der er snacks i skabene og kolde øl og vand i køleskabet.  De lækre produkter på badeværelset fra Ecooking kan selvfølgelig også købes med hjem, for når du først har prøvet det, vil du gerne bruge det igen. Sådan har jeg altid selv haft det, når jeg har været på rejser og oplevet noget lækkert, så vil jeg gerne have det med hjem, det kan du her i Port Suites.

“Det lille ekstra – the little extra”

Betina Schmidt – direktør i Port suites

Port Suites har virkelig en unik beliggenhed, 300 meter fra den skønne Østerstrand og 300 meter fra Fredericia shopping og så selvfølgelig lige midt i Kanalbyen, på kanten af Lillebælt.

For Booking & Information:

+45 5386 9400

reception@portsuites.dk