Det lille ekstra

Lad dig forkæle af vores wellness team

Personlig træning

Lige udenfor døren har vi de bedste naturlige trænings faciliteter – Rasmus og Marco har sammen startet Cross Training Fredericia – de træner altid udendørs og meget ofte her i Kanalbyen – nu kan du også få æren af at træne med en af dem. Træningen bliver tilpasset dit niveau for Rasmus og Marco er vant til at arbejde med alle typer atleter. Du vil få en spændende full body træning i deres selskab, der er høj puls garanteret.

Wellness massage

Mød Anita. Anita har udført massager siden 2007 så det er kyndige hænder, der vil sørge godt for dig under dit ophold i Port Suites. Anita har også en uddannelse som akupunktør, og denne del har givet behandlingerne endnu mere dybde og effektivitet.

Yoga eller Meditation

Vi starter oftest med at slappe helt af i kroppen, for at man kan forberedes på nye bevægelser, og være mest muligt tilstede i det nye nu, mens dagens andre oplevelser bliver sat på pause.

Man bliver guidet igennem en planlagt praksis. Men, man bestemmer altid selv om invitationerne/øvelserne passer til dig! For, det er dig du må lytte mest til, lytte til den krop du har med dig, og være tilstede for at beslutte og bestemme det som skal foregå på din yogamåtte.

Tit inspireres vi som mennesker af hinanden, og i yogarummet vil der være en stemning som oftest hurtigt bliver forbundet med yoga/tilstanden af yoga.

Du behøver bare at være dig. Lige som du er. Mød gerne op i tøj du kan bevæge dig i, og hav tillid til din intuition, som undervejs vil forstærkes.

Timen guides af vores dygtige instruktør Tina Blomstergren og vil foregå i Port Suites eller ude i naturen til aftalt tid.

35 minutters privat time

Private dining

En helt særlig ENEstående oplevelse – Chef kok Areewan og hendes team vil levere en spændende menu med fokus på den gode mad og nærværende betjening. Restaurant Ene står for jornær med kant, retterne indeholde danske råvarer fra sæsonen og fra nærområdet, altid med fokus på at at udvinde mest mulig smag.

Få restaurant ENE oplevelsen lige her i Port Suites med en 3 retters sæson menu samt tilpasset vin menu inkluderet.

Det er gourmet i øjenhøjde, veltilberedt og ærlig.

Der kan bookes for 2, 4 og 6 personer

Products not found