Generelle betingelser

Ankomst og afrejse

Som standard gælder at man kan checke ind efter kl. 15.00 og check ud er senest kl. 11.00 på afrejse dagen, kun ved særlig aftale kan dette fraviges.

Afbestilling og udeblivelse

Afbestillingsreglerne afhænger af hvilken pris variant man har booket til. Såfremt man har valgt non refundable så er bookingen bindende så snart man har modtaget bekræftelsen og fået et reservations nummer, og reservationen vil så ikke kunne annulleres eller refunderes uanset årsag.

Almindelige annullerings betingelser er følgende:

Indtil 30 dage før ankomst kan bookingen frit annulleres.

Mellem 15-29 dage før ankomst opkræves 50% af prisen.

Mindre end 15 dage før ankomst opkræves hele beløbet.

Eventuelle tilkøb kan frit annulleres indtil 48 timer før ankomst

Husregler

Lejligheden og altanerne er røgfrie – kæledyr er ikke tilladt i Port Suites – opbevaring af værdier i Port Suites er på eget ansvar og for egen risiko, Port Suites kan holdes ansvarlig for bortkomst eller tyveri. – skulle uheldet være ude at man ødelægger noget, så oplyser man Port Suites om dette og det ødelagte erstattes – tag hensyn til andre beboer inden, der forventes generel ro efter kl. 23.00 – Tagterrassen på 2. sal må gerne benyttes, denne benyttes dog også af andre, derfor forventes der oprydning efter brug.

Rengøring

Rengøring er inkluderet i prisen, der forventes dog almindelig oprydning ved afrejse, containere i parkeringskælderen bedes benyttes ved affald udover det normale. Ved ophold på længere end 3 døgn skiftes sengelinned og håndklæder efter 3 overnatninger. Vi passer på miljøet og skifter derfor ikke håndklæder dagligt, skulle der opstå et behov for dette kan reception kontaktes.

Sikkerhed

Orienter dig altid omkring nødudgange ved ankomst, ved brand må elevatorer ikke bruges

Port Suites – Kongensgade 150 – 7000 Fredericia – CVR 41920793